fredag 6 oktober 2017

Dags för en uppdatering!

Som ni kanske minns från våra tidigare facebook inlägg så har vi startat ett projekt här på Bovalls där vi renoverar ett gammalt virkesmagasin och gör om till en Studio. Nu har vi äntligen kommit igång på riktigt och tänkte att vi skulle uppdatera er lite om hur det ser ut nu och vad vi har gjort hittills.
Här ser ni hur det såg ut i magasinet de sista dagarna det användes som virkeslager.



Sedan dess har det hänt en del. Efter att Marcus och Emil plockat ut de gamla panelställen och flyttat upp dem i fabrikslokalen, hade vi vår gode vän Lennart och hans son på besök för att hjälpa oss att dra in vatten, el och avlopp i lokalen.



När det var färdigt, var det dags att lägga golvvärme i hela bottenplattan.





När golvvärmen var lagd, blev det dags att lägga toppskiktet med betong. En regnig måndag och två cementbilar senare ser det ut såhär! 



Det är här vi står i dagsläget, och grunden för att bygga studion är nu färdig. Nästa steg blir att jämnputsa golvet, och att påbörja arbetet med väggarna.

Vi har även haft besök av våra första "vänner", Torsten Hild och Christina Östergren då vi presenterade projektet om Studio Bovallstrand. Torsten och Christina är två väldigt inspirerande personer med många idéer och om dem kan du läsa mer om på hemsidan www.studiobovalls.com.



På Återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Virkets väg från Mozambique till Bovallstrand - Bovalls tar in Umbila.

I somras beställde vi på Bovalls Dörrbyggeri ett träslag vi inte använt tidigare, Umbila, från LevasForest i Moçambique. Det gjorde vi dels ...