Den 9:de november kommer Ida Östholm från Idas Bistro till oss och lär oss sabrera champagne och lägga upp mat på kreativa och nytänkande sätt. Under kvällen dricker vi gott, umgås vi tillsammans i Studion och smakar på fantastisk mat medan Ida guidar oss igenom råvaror, tillagingssätt och uppläggning.
Ida driver idag sin egen restarurangverksamhet i Grebbestad, men har en bakgrund som konststudent - något som tydligt kommer fram i hennes sätt att arbeta med färg och form när det gäller att presentera och servera mat och Ida kommer lära oss en hel del om hur man kan tänka kreativt. En tallrik behöver inte vara en tallrik!
Hon kommer även berätta om och väcka tankar kring råvaror man hitta i det vilda; tång, musslor, krabbor - vi har ett stort gratisskafferi utanför dörren, men det är inte alltid man vet hur man ska ta tillvara på det.
Vi ser fram emot en härlig kväll i Studion, och vi hoppas att ni vill göra oss sällskap!
Var och när: Studio Bovallstrand, 9/11, 19:00-23:00
Kostnad: 1000 kronor per person, i priset ingår mat, dryck och workshop samt plantering av 5 träd i Vi-skogen
Anmälan: Skicka iväg ett mail till info@studiobovalls.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar