tisdag 14 juli 2020

Albert Kök hos Bovalls Dörrbyggeri och Studio BovallstrandDen 5 och 6 augusti gästas vi på Studio Bovallstrand av Alberts Kök Hotell i samarbete med Oskar Samuelsson från 2-stjäriga Fäviken och Kadeau i Köpenhamn. De har skapat en helt unik och annorlunda smakresa anpassad för oss och naturligtvis är temat hav och kust.

Under sju (slutsålda) kvällar kommer de först gästspela i Ulebergshamn. Sedan, som sommarens Grand Finale kommer de till Bovalls Dörrbyggeri och vårt gamla virkesmagasin Studio Bovallstrand. Det kommer bli den gastronomiska versionen av det vi lever och verkar för; närproducerat, hållbart, yttersta kvalitet och traditionellt hantverk.
28 gäster kommer att avnjuta en mycket exklusiv, innovativ och stjärnbeströdd 16-rätters meny, komplett med champagne och passande viner och drycker därtill. Platserna är begränsade så vänta inte med din bokning.

Schema
17.00 
startar vi med en välkomstdrink och en guidad tur i vår snickerifabrik som varit igång i familjen sedan 1943. Vi kombinerar traditionellt hantverk med ny teknik och digitalisering samtidigt som vi outtröttligt driver frågan om hållbart skogsbruk både lokalt och internationellt. 18.00 serveras det champagne och Alberts kök med Oscar Samuelsson tar med oss på en gastronomisk resa i vårt gamla virkesmagasin Studio Bovallsstrand.

Kostnad och bokning
16 serveringar inklusive all dryck 2495:- per person. Boka på rickard@alberthotell.com. Men var snabb, de tar slut fort. Bokningen stänger den 31 juli.

Lite viktig information
Vi har dessvärre inga möjligheter att variera eller anpassa de 16 serveringar som i många fall innehåller protein från alla slags animaler så som kött, fisk och skaldjur.

Varmt välkomna
Varmt välkomna önskar Rickard Halleröd, Christoffer Florén, Victor Larsson, Alberts Kök Hotell. Oskar Samuelsson, Fäviken och Kadeau i Köpenhamn. Inger och Eva Gustafsson Bovalls Dörrbyggeri.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Virkets väg från Mozambique till Bovallstrand - Bovalls tar in Umbila.

I somras beställde vi på Bovalls Dörrbyggeri ett träslag vi inte använt tidigare, Umbila, från LevasForest i Moçambique. Det gjorde vi dels ...